diensten als freelance tekstschrijver

Wil jij een freelance tekstschrijver inzetten, zodat je jouw lezers omverblaast met steengoede content?
Als tekstschrijver help ik jou met het schrijven of verbeteren van je teksten, a
fgestemd op jouw doel en doelgroep. Heb je hulp nodig, maar staat jouw vraag niet tussen mijn diensten? Neem dan gerust contact met mij op. Wellicht kan ik toch iets voor je betekenen!

WEBTEKSTEN

Heb jij aantrekkelijke teksten nodig voor op je website, zoals landingspagina’s of blogs? Ik schrijf die graag voor je. Naast dat ik spraakmakende en sterke teksten voor je schrijf, houd ik ook rekening met jouw doel en doelgroep. 

SEO-TEKSTEN

Je hebt al een website, maar helaas haal je hier weinig tot geen klanten uit. Hoe kan dat nou?! Dit komt omdat je website niet vindbaar is in Google. Goed nieuws: hier kunnen we wat aan doen!  Door middel van SEO verbeter ik de vindbaarheid van je website en zorgen we voor meer bezoekers.

STORYTELLING

Wil jij het verhaal van jouw bedrijf naar buiten brengen?Dan gaan we aan de slag met storytelling! Ook jouw verhaal is uniek, je moet het alleen nog op papier krijgen. Storytelling is een leuke en effectieve manier om een band op te bouwen met je doelgroep. Ik help je bij het vertellen van jouw verhaal. 

CORRIGEREN & REDIGEREN

Maak je regelmatig spelfouten en weet je daardoor niet of jouw tekst correct is? Ik zorg voor een aantrekkelijke en sterke tekst, door deze te corrigeren & redigeren waar nodig.