seo-teksten

Maak gebruik van SEO-teksten op jouw website en word beter vindbaar in Google. Wil jij bezoekers naar je website trekken, zonder hoge advertentiekosten te betalen? Dan is het toepassen van SEO-teksten de perfecte oplossing. Ik zorg ervoor dat jouw teksten SEO-proof zijn en geef je advies voor de rest van je website. Het enige dat jij hoeft te doen is de klanten opvangen. Klinkt goed, tòch? 

seo-teksten schrijven

SEO-teksten maken jouw website beter vindbaar en brengen meer bezoekers naar je website. Heb je een pakkende tekst geschreven? Top! Nu de rest nog. Door SEO-teksten toe te passen op jouw website verschijnt deze op een organische manier hoger in Google. Door de juiste technieken toe te passen zorg ik ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines en jij meer bezoekers krijgt. 

Je kan ervoor kiezen om jouw huidige webteksten SEO-proof te laten maken, maar je kan er ook voor kiezen om geheel nieuwe SEO-teksten te laten schrijven. Aan jou de keuze. Hoe dan ook, ik klap mijn laptop alvast open en ga voor je aan de slag! 

wat is seo?

SEO staat voor Search Egine Optimization. Ook wel: zoekmachineoptimalisatie. Door in te spelen op het systeem van Google, kan jij ervoor zorgen dat je hoger scoort in de zoekresultaten van Google. Je laat zien dat jouw website relevant is voor de doelgroep en je de juiste informatie geeft. Jouw doelgroep heeft een vraag of probleem, jij hebt de oplossing! Hier zal Google je voor belonen, door jou hoger in de ranking te zetten. Je doelgroep komt sneller bij jouw website, wanneer zij zoeken op jouw dienst en product. En meer bezoekers betekent natuurlijk, meer klanten. 

Waarom seo? 

We weten inmiddels dat we eindeloos kunnen adverteren, maar we weten ook dat dit heel veel geld kost. Geld dat je maar net in je bedrijfsbudget moet hebben. Dit is niet het geval bij het toepassen van SEO-teksten. In tegenstelling tot langdurige advertentiekosten, investeer je eenmalig in goede teksten. Deze blijven vervolgens het werk voor je doen. Maar let op! Voor een goede SEO is het wel van belang dat er regelmatig wat gebeurt op je website, zodat Google niet denkt dat deze stilstaat. Tip: dit kan je makkelijk oplossen door het delen van blogs.    

zoekwoordenonderzoek 

Het inzetten van SEO bestaat voor een groot deel uit het toepassen van de juiste zoekwoorden. Weet jij waar jouw doelgroep op zoekt en welke zoekwoorden passend zijn voor jou? Dan kan ik gelijk aan de slag. Heb je geen idee welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website? Dan voer ik eerst een zoekwoordenonderzoek uit. Zo weet ik precies welke zoekwoorden passen bij jouw website en doelgroep, zodat je zeker weet dat het jouw investering waard is! 

Wil jij hulp bij het schrijven van SEO-teksten? Neem dan contact met mij op!