webteksten

Wil jij aantrekkelijke webteksten die jouw doelgroep direct omverblazen? Het liefst heb je een website die jouw ideale klant direct aanspreekt en overtuigt, maar hier heb je zelf helaas de tijd of kennis niet voor. Geen probleem! Deze taak neem ik graag van je over. Ik help je bij het schrijven van aantrekkelijke en sterke teksten, waarbij ik ook rekening houd met jouw doel en doelgroep.

Webteksten laten schrijven

Je bent een échte vakspecialist! Maar webteksten schrijven is een vak apart. Daarom kan ik begrijpen dat dit niet per se onder jouw kwaliteiten valt. Gelukkig maar, anders had ik niks te doen. Als ik het heb over webteksten, dan moet je denken aan alle teksten die online staan. Denk aan de landingspagina’s voor jouw website of het schrijven van blogs. Misschien krijg je wel de kans om een artikel te plaatsen op een pagina van iemand anders. Hoe dan ook, het is de bedoeling dat deze webteksten lekker lopen, enthousiasmeren en goed opgebouwd zijn. Vind je het nog moeilijk welke kant je op wilt met jouw webteksten? Dan denk ik graag mee over een strategie die past bij jouw doel en doelgroep. Wil je jouw product of dienst verkopen of wil je jouw lezer juist informeren? Door mijn communicatie-achtergrond kan ik naast het uitvoeren van het schrijfwerk, je ook adviseren in de strategie en aanpak. Wil je dat jouw webteksten goed vindbaar zijn in Google? Dan zorg ik ervoor dat de teksten ook SEO-proof zijn.

Copywriting

Wil jij enthousiaste en overtuigende webteksten laten schrijven? Als tekstschrijver en copywriter help ik je graag! Copywriting maakt jouw webteksten aantrekkelijk en heeft de kracht om te overtuigen. Je trekt de aandacht, geeft informatie, overtuigt en werkt naar een actie. Namelijk: het afnemen van jouw product of dienst. Het liefst op een manier waardoor de klant niet door heeft dat het pure marketing is. Ze denken dat het idee geheel vanuit henzelf kwam. Het verschil tussen teksten schrijven en copywriting? Copywriting richt zich puur op online marketing en het overtuigen van de lezer op een leuke manier. Regels die een tekstschrijver stelt, gelden niet altijd voor een copywriter. Het draait om beeld, opvallen en overtuigen. Alles om maar een product of dienst te verkopen.

Blogs

Je wilt top-of-mind blijven bij jouw doelgroep en bent klaar voor het schrijven van blogs. Blogs maken jouw website dynamisch, beter vindbaar en geven een boost aan jouw professionaliteit. Je krijgt de kans om kennis met jouw doelgroep te delen en jouw expertise te laten zien. Deze blogs maken jou betrouwbaar en kundig, waardoor jij jouw doelgroep overtuigt. Jij laat zien dat je er verstand van hebt en vooral heel belangrijk: het is goed voor de SEO! Heb je moeite met het verzinnen van de onderwerpen? Dan zal ik je hier uiteraard mee helpen. 

Het schrijven van webteksten uit handen geven? Neem dan contact met mij op.